
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:18
فهرست و توضیحات:
مقدمه
تجزیه و تحلیل
روش تحقیق
ولادت پرشکوه فاطمه(س)&rlm
فاطمه بضعة منى و هى نور عینى و ثمرة فؤادى و روحى التى بین جنبى و هى الحوراء الانسیة:
« فاطمه پاره تن من است، و نور چشمان من، و میوه دلم و روح من است و او حورى انسان صفت است»
پیامبر اسلام(ص) در آن سال که سال پنجم بعثتش بود در سختترین شرائط و حالات به سر مى&rlm برد.
اسلام منزوى بود، و مسلمانان اندک نخستین، شدیداً تحت فشار.
محیط مکه بر اثر شرک و بت پرستى و جهل و خرافات و جنگهاى قبایل عرب و حاکمیت زور و بینوائى توده&rlm هاى مردم، تیره و تار بود.
پیامبر(ص) به آینده مى&rlm اندیشید، آینده&rlm اى درخشان از پشت این ابرهاى سیاه و ظلمانى، آینده&rlm اى که با توجه به اسباب عادى و ظاهرى بسیار دور دست و شاید غیر ممکن بود.
در همین سال حادثه بزرگى در زندگى پیامبر رخ داد، به فرمان خدا براى مشاهده ملکوت آسمانها به معراج رفت، و به مصداق « لنریه من آیاتنا الکبرى» آیات عظیم پروردگار در پهنه بلند آسمان را با چشم خود دید، و روح بزرگش بزرگتر شد، و آماده پذیرش رسالتى سنگیت&rlm تر توأم با امید بیشتر.
در روایتى از اهل سنت و شیعه - که هر دو بر آن تأکید دارند - مى&rlm خوانیم: پیامبر(ص) در شب معراج از بهشت عبور مى&rlm کرد، جبرئیل از میوه درخت طوبى به آن حضرت داد، و هنگامى که پیامبر(ص) به زمین بازگشت نطفه فاطمه زهرا سلام اللّه علیها از آن میوه بهشتى منعقد شد.
لذا در حدیث مى&rlm خوانیم که پیامبر(ص) فاطمه سلام اللّه علیها را بسیار مى&rlm بوسید، روزى همسرش عایشه بر این کار خرده گرفت، که چرا اینهمه دخترت را مى&rlm بوسى؟!

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-107956-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%88%d9%84%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d8%b4%d9%83%d9%88%d9%87-%d9%81%d8%a7%d8%b7%d9%85%d9%87%d8%b3%e2%80%8f/
- ۹۵/۰۷/۰۵